Семейството ми

Драма Куин

Това е моята обична баба или майка на баща ми - Ребека Дживри. Още от малка се е грижила за мен - помня как ме водеше в парка Заимов като ме чакаше с часове да се наиграя, а след това  се връщахме у тях... Само хубави спомени имам от детството ми, нещо, с което баба не може да се похвали.
Когато била едва 4-ти клас, заради Закона за Защита на нацията, тя и родителите и трябвало да се изселят в Разград. На 9-ти септември, след 2 години, се върнали в София и започнали всичко наново.
Макар и съвсем наскоро да научих за начина, по който баба е срещнала дядо Борис, останах очарована от нея и няма как да не ви я споделя. И двамата били на конкурс в тогавашната Театрална школа (по-късно ВИТИЗ, а понастоящем - НАТФИЗ), когато се видели за първи път. След като отишли отново там, за да си видят резултатите, пак се срещнали. Така се случило, че и двамата били приети и то в един курс! След много срещи и няколко семестъра се оженили, а по-късно баба е родила Явор - моя баща. И въпреки че от време на време е склонна да драматизира повече от нужното, я обичам ужасно много!
Ребека Дживри

Няма коментари:

Публикуване на коментар